|
Recept na Hovězí pěti vůní s mrkví
Recept na Hovězí pěti vůní s mrkví je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí pěti vůní s mrkví budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g předního hovězího 4 středně velké cibule 4 lžíce koření pěti vůni (Kotányi, Avokádo) 2 velké mrkve pepř, sůl 1 kostka masoxu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí pěti vůní s mrkví
Recept na Hovězí pěti vůní s mrkví: Nejprve si nakrájíme hovězí maso na kostky, které pokapeme olejem a promícháme s kořením. Dáme aspoň na půl hodiny odležet do lednice. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a lehce do zlatova ji osmahneme na oleji. Přidáme maso, osolíme, opepříme a restujeme dokud nepustí šťávu. Potom nasypeme mrkev nastrouhanou na slzičkovém struhadle, promícháme, podlejeme vodou nebo vývarem (já používám vodu a přihodím masox), přiklopíme a dusíme do změknutí masa. Zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě. Potom ještě chvíli provaříme. Podáváme s těstovinami, ale hodí se i rýže a brambory. Knedlík jsem si jako přílohu nějak neuměla představit. Ikdyž. . . .-)
Poznámka k receptu na Hovězí pěti vůní s mrkví: Nechtěla jsem dělat klasický guláš, tak jsem experimentovala. Koření pěti vůní společně s mrkví udělaly své.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí pěti vůní s mrkví, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Pajaja (Pavlína Kostková)
- Datum vložení: 08.01.2011
- Počet porcí: cca - 1.8 kg
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 500 g předního hovězího 4 středně velké cibule 4 lžíce koření pěti vůni (Kotányi, Avokádo) 2 velké mrkve pepř, sůl 1 kostka masoxu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí pěti vůní s mrkví,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí pěti vůní s mrkví - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí pěti vůní s mrkví
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|