Recept na Hověží krk " COUNTRY "
Recept na Hověží krk " COUNTRY " je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hověží krk " COUNTRY " budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg hovězího krku koření Country 1 plechovka světlého piva (1/2 litru) 4 rajčata 2 cibule 2 kyselé okurky 1 uvařené vejce sůl, pepř, instantní jíška.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hověží krk " COUNTRY "
Recept na Hověží krk " COUNTRY ": Hovězí maso svážeme tak,aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv.oleje a koření COUNTRY.Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva,cibule,rajčat, a vložíme naložené maso.Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny.Maso po upečení zbavíme převazu a nakrájíme na plátky.Výpek propasírujeme a přidáme dvě nakrájené kyselé okurky na jemno a 1 na jemno nakrájené uvařené vejce.Vzniklou omáčku dohustíme dle potřeby instantní jíškou.Příloha rýře.
Poznámka k receptu na Hověží krk " COUNTRY ": Koření COUNTRY zakoupeno v malo-velko obchodě JIP.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hověží krk " COUNTRY ", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 15.12.2009
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1kg hovězího krku koření Country 1 plechovka světlého piva (1/2 litru) 4 rajčata 2 cibule 2 kyselé okurky 1 uvařené vejce sůl, pepř, instantní jíška
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hověží krk " country ",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hověží krk " COUNTRY " - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hověží krk " COUNTRY "
|
|