Recept na Hovězí guláš s Oravskou slaninou
Recept na Hovězí guláš s Oravskou slaninou je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí guláš s Oravskou slaninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
hovězí plec - 750g Oravská slanina - cca 100g cibule - 2ks česnek - 2 stroužky sádlo - 2 PlŽ pepř mletá paprika pálivé papričky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí guláš s Oravskou slaninou
Recept na Hovězí guláš s Oravskou slaninou: Z Oravské slaniny odkrojíme tučnější část a nakrájíme na kostičky. (libovou část dáme do ledničky pro jinou příležitost) . Kostičky osmahneme, aby pustily tuk. Pokud je tuku málo přidáme trochu sádla cca 2 lžičky. Přisypeme pokrájenou cibuli a smažíme do zlatohněda. Až je akorát, tak přidáme nakrájené maso a osmahneme ho tak, aby se zatáhlo. Poté přidáme sůl, papriku, rozmačkaný česnek a trochu pepře. Zalejeme vodou a dusíme tak dlouho, až je maso měkké. Samozřejmě průběžně mícháme a podléváme vodou. Na poslední půlhodinku přidáme ještě pár pálivých papriček. Můžeme zahustit strouhankou či chlebem.
Poznámka k receptu na Hovězí guláš s Oravskou slaninou: Tak toto vyzerá GENIÁLNE. Určite vyskúšam
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí guláš s Oravskou slaninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cekrops (Víťa)
- Datum vložení: 17.02.2012
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: hovězí plec - 750g Oravská slanina - cca 100g cibule - 2ks česnek - 2 stroužky sádlo - 2 PlŽ pepř mletá paprika pálivé papričky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí guláš s oravskou slaninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí guláš s Oravskou slaninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí guláš s Oravskou slaninou
|
|