|
Recept na Hovězí guláš na pivu a červených fazolích
Recept na Hovězí guláš na pivu a červených fazolích je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí guláš na pivu a červených fazolích budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g hovězí kližky 3 cibule 400 ml světlého 10° piva 2 lžíce sladké papriky 1 lžička pálivé papriky 2 stroužky česneku 1 lžička drceného kmínu 1 dlaň sušené majoránky 1 konzerva červených fazolí v chilli omáčce (Bonduelle) sádlo hladká mouka pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí guláš na pivu a červených fazolích
Recept na Hovězí guláš na pivu a červených fazolích: Maso nakrájíme na kostky a cibuli nadrobno. V kastrolu rozehřejeme sádlo a opečeme na něm cibuli dohněda. Přidáme maso a ze všech stran ho řádně orestujeme. Zasypeme mletou paprikou, sladkou i pálivou, prosmahneme a přilijeme trochu piva. Osolíme, přidáme česnek utřený se solí, pepř a kmín. Mícháme, tekutinu necháme odpařit a opět přilijeme malé množství piva. Takto pokračujeme do jeho spotřebování. Potom zalijeme horkou vodou - jen do ponoření masa a pod pokličkou dusíme na mírné teplotě, občas promícháme. Když je maso téměř měkké, necháme veškerou tekutinu vydusit na tuk a zasypeme asi dvěma vrchovatými lžícemi mouky. Promícháme, prosmahneme a opět zalijeme vodou do hustoty řidší omáčky. Necháme mírně probublávat nejméně půl hodiny, nejdéle do úplného změknutí masa. Potom přidáme promnutou majoránku, fazole s chilli omáčkou a prohřejeme. Podáváme s knedlíky, posypané syrovou, na kolečka nakrájenou cibulí.
Poznámka k receptu na Hovězí guláš na pivu a červených fazolích: Můj první guláš vůbec a podle mě vynikající Ještě počkám na hodnocení zbytku rodiny, ale za mě rozhodně bodík a ukládám pro příště Nejradši bych ho snědla celej sama, ale nejsem prasátko
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí guláš na pivu a červených fazolích, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 19.10.2013
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 600 g hovězí kližky 3 cibule 400 ml světlého 10° piva 2 lžíce sladké papriky 1 lžička pálivé papriky 2 stroužky česneku 1 lžička drceného kmínu 1 dlaň sušené majoránky 1 konzerva červených fazolí v chilli omáčce (Bonduelle) sádlo hladká mouka pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí guláš na pivu a červených fazolích,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí guláš na pivu a červených fazolích - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí guláš na pivu a červených fazolích
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|