|
Recept na Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba"
Recept na Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba" je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g pohanky 2 hrsti sušených hub - nejlépe směsi hub /nebo se mohou dát jiné houby / 2-3 PL sádla 1 středně velká cibule 3-4 stroužky česneku drcený kmín sůl, sušená majoránka, čerstvý mletý pepř strouhanka do pekáčku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba"
Recept na Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba": Houby předem namočíme na 1-2 hodiny do studené vody, aby dobře nasákly tekutinu. Pohanku namočíme asi na 2 hodiny do vody. Opranou pohanku, podobně jako rýži upravíme dušením / 10-12 minut /. Středně velkou cibulku zbavíme slupky, nakrájíme nadrobno a na sádle ji orestujeme. Do tohoto základu přidáme přecezené pokrájené houby a asi 20 - 25 minut dusíme. Měkké houby přidáme do uvařené pohanky a ochutíme podle potřeby utřeným česnekem, solí, sušenou majoránkou a pepřem. Připravíme si vhodný pekáček nebo ohnivzdornou misku, kterou vytřeme sádlem a vysypeme strouhankou. Do pekáčku nebo misky přendáme směs a ve vyhřáté troubě vše zapečeme na cca 20 minut. Všechny chutě se pěkně a dokonale propojí. Můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba": Houby se také namáčí do vody a pak se po jedné až dvou hodinách propláchnou a v trošce vody se uvaří doměkka. Postup a vše jsem čerpala ze staré kuchařky : "Z naší vesnice" a podle receptu "Černý Kuba", jen místo krupek jsem použila pohanku. Manžel nerad jí jídlo bez masa, tak jsem mu na talíř dala kousky opečené uzeniny.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 14.01.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 250 g pohanky 2 hrsti sušených hub - nejlépe směsi hub /nebo se mohou dát jiné houby / 2-3 PL sádla 1 středně velká cibule 3-4 stroužky česneku drcený kmín sůl, sušená majoránka, čerstvý mletý pepř strouhanka do pekáčku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý kuba",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Houbový kuba z pohanky - podle receptu "Černý Kuba"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|