|
Recept na Houbové rizoto s pórkem (po česku)
Recept na Houbové rizoto s pórkem (po česku) je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Houbové rizoto s pórkem (po česku) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g rýže, slepičí nebo zelenivý vývar nebo voda + bujonová kostka, 1 PL másla, 1 PL olivového oleje extra virgin, 200 g žampionů nebo jiných tvrdších hub, 3 stroužky česneku, 1/2 menšího pórku, pepř strouhaný parmazán na posypání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Houbové rizoto s pórkem (po česku)
Recept na Houbové rizoto s pórkem (po česku): Ve vývaru si uvaříme rýži do měkka. Mezi tím si v době varu očistíme houby a na másle spolu s ol. olejem je orestujeme. Přidáme na plátky nakrájený česnek, zarestujeme, opepříme dle chuti a přidáme na kousky nakrájený pórek. Vše zarestujeme a přidáme uvařenou přecezenou rýži. Vše promícháme a ihned podáváme sypané strouhaným parmazánem. Dobrou chut.
Poznámka k receptu na Houbové rizoto s pórkem (po česku): Toto není origilální recept na itálské rizoto, protože nám chutná "české" rizoto. Rýži používám parboiled, protože ta kulatá se mi rozváří, je lepivá a nikomu u nás nechutná. Znalci at laskavě prominou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Houbové rizoto s pórkem (po česku), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 20.10.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 200 g rýže, slepičí nebo zelenivý vývar nebo voda + bujonová kostka, 1 PL másla, 1 PL olivového oleje extra virgin, 200 g žampionů nebo jiných tvrdších hub, 3 stroužky česneku, 1/2 menšího pórku, pepř strouhaný parmazán na posypání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na houbové rizoto s pórkem (po česku),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Houbové rizoto s pórkem (po česku) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Houbové rizoto s pórkem (po česku)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|