|
Recept na Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Recept na Hlíva ústřičná v čínském karamelu je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Hlíva ústřičná v čínském karamelu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
30 dkg hlívy ústřičné, dvě polévkové lžíce cukru, dvě polévkové lžíce octa, sójová omáčka, dvě polévkové lžíce stolního oleje, jedno balení čínských bezvaječných nudlí, 30 dkg rajčat, 20 dkg paprik, 20 dkg brokolice, 30 dkg čínského zelí, dva pórky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Recept na Hlíva ústřičná v čínském karamelu: Zeleninu nakrájíme na drobné kousky a nudle uvaříme podle návodu. Na čínské pánvi rozpálíme olej přidáme ocet a cukr. Vytvoří se karamel, do kterého přidáme na proužky nakrájenou hlívu, promícháme a zvolna opékáme, potom přidáme nakrájenou zeleninu, opět promícháme a dále dusíme. Prolíváme sójovou omáčkou a po 10 minutách přidáme uvařené nudle. Znovu lehce promícháme a opečeme.
Poznámka k receptu na Hlíva ústřičná v čínském karamelu: Podáváme v miskách nejlépe s čínskými hůlkami :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hlíva ústřičná v čínském karamelu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 14.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 30 dkg hlívy ústřičné, dvě polévkové lžíce cukru, dvě polévkové lžíce octa, sójová omáčka, dvě polévkové lžíce stolního oleje, jedno balení čínských bezvaječných nudlí, 30 dkg rajčat, 20 dkg paprik, 20 dkg brokolice, 30 dkg čínského zelí, dva pórky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hlíva ústřičná v čínském karamelu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hlíva ústřičná v čínském karamelu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hlíva ústřičná v čínském karamelu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|