|
Recept na Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní
Recept na Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní je zařazen v kategorii sýry.
K přípravě Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 hermelíny, 100 g čerstvých žampionů, 1 malá cibule, 100 g šunky, 1 PL másla, sůl, mletý pepř, 3 PL brusinek (můžou být sušené nebo kompot, já dala 2 lžíce kompotu + 1 lžíci sušených), 1 vejce, 50 ml světlého piva, 3 Pl hl.mouky, špetku strouhaného muškátového oříšku, strouhanka na obalení, olej na smažení, 150 ml neslazeného kondenzovaného mléka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní
Recept na Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní: Hermelíny rozkrojíme vydlabeme vnitřky a dáme stranou. Žampiony, oloupanou cibuli a šunku nakrájíme na kostičky. V pánvi na másle zpěníme cibuli přidáme žampiony a orestujeme osolíme a opepříme nakonec přidáme šunku a ještě krátce prohřejeme, odstavíme vmícháme 2 Pl brusinek necháme vychladnout. 1/2 vydlabaného hermelínu naplníme směsí z pánve přiklopíme druhou půlkou. Z vajec, mouky a piva vymícháme hustší těstíčko, které ochutíme muškátem. Hermelíny obalíme v těstíčku pak ve strouhance, v pánvi rozpálíme olej, hermelíny smažíme z obou stran do zlatova. Vydlabané vnitřky hermelínů dáme do kastrůlku přilijeme kondenzované mléko a při nízké teplotě necháme rozpustit, přidáme zbylé brusinky, omáčku dosolíme a podáváme.
Poznámka k receptu na Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní: Měla jsem víc žampionů a náplň také zbyla, tak jsem naplnila a obalila ještě žampiony. Zdroj časopis Tina.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 14.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sýry
- Suroviny: 4 hermelíny, 100 g čerstvých žampionů, 1 malá cibule, 100 g šunky, 1 PL másla, sůl, mletý pepř, 3 PL brusinek (můžou být sušené nebo kompot, já dala 2 lžíce kompotu + 1 lžíci sušených), 1 vejce, 50 ml světlého piva, 3 Pl hl.mouky, špetku strouhaného muškátového oříšku, strouhanka na obalení, olej na smažení, 150 ml neslazeného kondenzovaného mléka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hermelín s žampionovo - brusinkovou náplní
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|