|
Recept na Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky
Recept na Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 barevné paprikové lusky(měla jsem červený a zelený), 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1/2 sklenice kyselého zelí, 2-3 lžíce rajčatového protlaku, 1 kostka zeleninového vývaru(nebo kuřecí), 1 malá lžička chilli, olej, sůl Knedlíčky: mleté maso(množství podle strávníků), 1 žloutek, petrželka, strouhanka, pepř, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky
Recept na Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky: Cibuli nakrájíme na polokroužky, česnek na plátky, lusky na kousky a zelí překrájet na drobnější. Do hrnce si dáme olej, na něj připravenou cibuli, česnek, zelí, lusky, rajčatový protlak, chilli a chvilinku podusíme, pak přidáme vodu, zeleninovou kostku a vaříme. Mezi tím si namícháme hmotu na knedlíčky, mleté maso osolíme, opepříme, smícháme se žloutkem, nasekanou petrželku a strouhankou, aby vznikla hmota z níž vytváříme knedlíčky. Na pánev dáme malinko oleje a tyto knedlíčky na něm opečeme, poté dáme do polévky a ještě tak 10-15 minut povaříme společně. Polévka je dost hustá, ale může se ještě zahustit instantní jíškou.
Poznámka k receptu na Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky: Polévku jsem četla dávno na nějakém portálu, mírně sem si jí vylepšila a dnes se k ní vrátila, chci se s vámi podělit o tuhle dobrotu, kterou doporučuji určitě vyzkoušet!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 25.12.2010
- Počet porcí: 2 litry
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 2 barevné paprikové lusky(měla jsem červený a zelený), 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1/2 sklenice kyselého zelí, 2-3 lžíce rajčatového protlaku, 1 kostka zeleninového vývaru(nebo kuřecí), 1 malá lžička chilli, olej, sůl Knedlíčky: mleté maso(množství podle strávníků), 1 žloutek, petrželka, strouhanka, pepř, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Gurmánská vydatná polévka s opečenými masovými knedlíčky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|