|
Recept na Guláš z býčích žláz
Recept na Guláš z býčích žláz je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Guláš z býčích žláz budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Býčí žlázy, sádlo, cibule, mletá sladká i pálivá paprika, sůl, mletý pepř, možno i kousek masoxu, hladká mouka, kdo má v guláši rád, přidá i majoránku a česnek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Guláš z býčích žláz
Recept na Guláš z býčích žláz: Žlázy opláchneme, osušíme a nakrájíme na pěkné kostky. Na sádle osmahneme krájenou cibuli, vsypeme papriky, promícháme a přihodíme kostky masa. Chvíli je osmahneme (pouští hned dost šťávy), osolíme, opepříme, zakryjeme a krátce podusíme. (Pokud chcete více šťávy, mírně podlijte vodou.) Zahustíme trochou mouky, rozmíchané v menším množství vody, provaříme a dosolíme a okořeníme (zmiňovaná majoránka a česnek). Podávala jsem s kuskusem.
Poznámka k receptu na Guláš z býčích žláz: Hobby.idnes.cz: Neobvyklé lahůdky "z bílých ledvin" jsou podle znalců bohaté na testosteron. Na Balkáně proto věří, že konzumací pokrmů z varlat muži posílí své libido. Nejchutnější je údajně guláš z býčích žláz, tvrdí výherce posledního šampionátu ve vaření varlat.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš z býčích žláz, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 06.08.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Býčí žlázy, sádlo, cibule, mletá sladká i pálivá paprika, sůl, mletý pepř, možno i kousek masoxu, hladká mouka, kdo má v guláši rád, přidá i majoránku a česnek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš z býčích žláz,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš z býčích žláz - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš z býčích žláz
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|