|
Recept na Guláš po brněnsku - Argus
Recept na Guláš po brněnsku - Argus je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Guláš po brněnsku - Argus budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepř. krkovičky, cibule, česnek, červené fazole ve slaném nálevu 420g, sádlo, sůl, majoránka, bob. list, Gulášové koření, paprika nepálivá, paprika čili, nové koření, tymián, rajský protlak, pívo Argus, pepř ....
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Guláš po brněnsku - Argus
Recept na Guláš po brněnsku - Argus: Na dvou polévkových lžících vepř. sádla zpěníme do zlatova(spíše více) cibuli a jeden stróžek česneku. Až je to akorát, tak přidáme nahrubo nakrájené maso (vepř. krkovičku). Necháme maso zatáhnout. Přidáme všechno koření. S Čili kořením raději opatrně ! Podlejeme pívem (nebo vodou). Necháme asi hodinu dusit. Pokud chcete tzv. hospodský guláš, tak maso necháme na chviličku "připálit". Ale opravdu na pár sekund! Poté přidáme rajský protlak a zase chviličku dusíme. V průběhu samozřejmě podléváme pívem či vařící vodou z konvice. Na posledních 20 minut tam vrazíme plechovku červených fazolí a necháme opět chviličku podusit.
Poznámka k receptu na Guláš po brněnsku - Argus: Pokud je guláš "udělaný" rychleji než Vy, tak si ho dejte na noc opočinout do chladničky! Zaleželý goulage bude jistě chutnati lépe druhý den! (nebo i třetí ...,)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš po brněnsku - Argus, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cekrops (Víťa)
- Datum vložení: 11.10.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepř. krkovičky, cibule, česnek, červené fazole ve slaném nálevu 420g, sádlo, sůl, majoránka, bob. list, Gulášové koření, paprika nepálivá, paprika čili, nové koření, tymián, rajský protlak, pívo Argus, pepř ...
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš po brněnsku - argus,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš po brněnsku - Argus - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš po brněnsku - Argus
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|