|
Recept na Guláš-neguláš
Recept na Guláš-neguláš je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Guláš-neguláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1-4 vepřové srdíčka 15-20 dkg angl. slaniny (obyčejného špeku nebo nic, když není) hřiby (sušené, lesní, žampiony) cibule (1-2, jak kdo má rád nebo může) sádlo nebo olej Gusto-Fix goulash-1 sáček (Kaufland- odd. koření, polévky v sáčku) trošku pepře, soli dle potřeby majoránka, libeček, rozetřený česnek- může a nemusí být.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Guláš-neguláš
Recept na Guláš-neguláš: Srdíčka si uvaříme do měkka (v papiňáku 30 minut v 1/2 l vody)jinak v běžném hrnci asi 3/4 hodiny. Nakrájíme na drobnější kostky. Na cibulce si podusíme hříbky (já měla nožky ze žampionů překrojené na půl), přidáme nakrájená srdíčka, podle návodu ve vodě rozmíchaný fix goulash a ještě za občasného míchání 10 minut provařujeme. Já neumím vařit bez libečku, tak po ukončení vařícího procesu přidávám jemně nasekaný. Podáváme s rýží, knedlíkem i těstovinami.
Poznámka k receptu na Guláš-neguláš: Maso i hříbky můžou být různé- dnes jsem zavařovala žampiony a zbyly mi nožky a v úterý si manžel dával na mrazák pivo a vytáhl už uvařené srdíčko, které pak zapomněl schovat. Aby nic nepřišlo nazmar- napadlo mě toto:-) Prosím, bude-li někdo vařit a bude chutnat, nebudu se zlobit za foto
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš-neguláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 28.08.2010
- Počet porcí: 2-4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1-4 vepřové srdíčka 15-20 dkg angl. slaniny (obyčejného špeku nebo nic, když není) hřiby (sušené, lesní, žampiony) cibule (1-2, jak kdo má rád nebo může) sádlo nebo olej Gusto-Fix goulash-1 sáček (Kaufland- odd. koření, polévky v sáčku) trošku pepře, soli dle potřeby majoránka, libeček, rozetřený česnek- může a nemusí být
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš-neguláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš-neguláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš-neguláš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|