RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly, recepty Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly, Grilované, hrušky,


Recept na Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly

Recept na Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly je zařazen v kategorii grilování. K přípravě Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 pevná, ale zralá hruška 5 lžic červeného balsamica 3 lžíce červeného vinného octa 3 kostičky nastrouhané hořké čokolády 1-2 lžíce medu 1 lžíce nastrouhané gorgonzoly asi 1 lžíce créme-fresh pepř, špetka tymiánu citronová štáva 1 lžička nasucho opražených vlašských ořechů.

Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly
Zvětšit obrázek

Recept na Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly

Recept na Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly:
Gorgonzolu smícháme s créme fresh, aby vznikla pevná hmota, lehce opepříme a přidáme tymián. promícháme a uložíme do chladna. Na nepřilnavé pánvičce přivedeme balsamico s vinným octem k varu a zredukujeme asi na 1/3 původního objemu. Odstavíme a ve směsi rozpustíme čokoládu a přidáme lžíci tekutého medu. Ochutnáme a podle potřeby můžeme ještě dosladit. Hrušky podélně rozřízneme, vykrojíme střed, pokapeme citronem a ogrilujeme. Do středu hrušky vložíme noček vytvořený z gorgonzoly a přelijeme balsamicovou redukcí. Posypeme vlašskými ořechy a ihned podáváme.

Poznámka k receptu na Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly:
Danielko,Tvá dobrota vypadá báječně

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: danielle72 (Daniela)
  • Datum vložení: 20.10.2014
  • Počet porcí: 1
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Grilování
  • Suroviny: 1 pevná, ale zralá hruška 5 lžic červeného balsamica 3 lžíce červeného vinného octa 3 kostičky nastrouhané hořké čokolády 1-2 lžíce medu 1 lžíce nastrouhané gorgonzoly asi 1 lžíce créme-fresh pepř, špetka tymiánu citronová štáva 1 lžička nasucho opražených vlašských ořechů
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist