Recept na Grilovaná žebírka
Recept na Grilovaná žebírka je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Grilovaná žebírka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Veprova zebirka se pred grilovani zasadne nenakladaji a nebo nepredvaruji!!! Dry Rub ( koreni ) 1/2 hrnku hnedeho cukru 1/4 hrnku soli 1/4 hr. cesnekoveho prasku 1/4 hr. papriky 1 lzicka praskove horcice 1 Lzice chilli prasku 1 Lzice pepre smichat a dobre vmasirovat do zebirek tak 1/2 hod. pred grilovanim. Omacka: 1 hrnek kečupu 1/2 hr. tmaveho piva 1 Lzici hnedeho cukru 1 lzicku citronove stavy 1 Lzici octa 1 lzicku worchestrové omacky sul 1 strouzek cesneku 1/4 hr. jemne nakrajene cibule 1 lzice oleje Na oleji zeskelnatet cibulku, pridat rozetreny cesnek a okamzite pridat ketchup a vse ostatni, nechat pod poklickou jemne bublat 1 hodinu, pridat vodu, je-li to pozdeji moc huste . Omacku pridavam na zebirka az poslednich 10 minut grilovani a potom po grilovani. Grilovani musi byt pomale a ne primo nad ohnem, na platek zebirek ( 12 zebirek ) tak 1.5 hodiny..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Grilovaná žebírka
Recept na Grilovaná žebírka: uveden nahore
Poznámka k receptu na Grilovaná žebírka: preco sa rebierka nemaju marinovat?
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grilovaná žebírka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dle potreby
- Datum vložení: 25.07.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: Veprova zebirka se pred grilovani zasadne nenakladaji a nebo nepredvaruji!!! Dry Rub ( koreni ) 1/2 hrnku hnedeho cukru 1/4 hrnku soli 1/4 hr. cesnekoveho prasku 1/4 hr. papriky 1 lzicka praskove horcice 1 Lzice chilli prasku 1 Lzice pepre smichat a dobre vmasirovat do zebirek tak 1/2 hod. pred grilovanim. Omacka: 1 hrnek kečupu 1/2 hr. tmaveho piva 1 Lzici hnedeho cukru 1 lzicku citronove stavy 1 Lzici octa 1 lzicku worchestrové omacky sul 1 strouzek cesneku 1/4 hr. jemne nakrajene cibule 1 lzice oleje Na oleji zeskelnatet cibulku, pridat rozetreny cesnek a okamzite pridat ketchup a vse ostatni, nechat pod poklickou jemne bublat 1 hodinu, pridat vodu, je-li to pozdeji moc huste . Omacku pridavam na zebirka az poslednich 10 minut grilovani a potom po grilovani. Grilovani musi byt pomale a ne primo nad ohnem, na platek zebirek ( 12 zebirek ) tak 1.5 hodiny.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grilovaná žebírka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grilovaná žebírka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grilovaná žebírka
|
|