|
Recept na Glazované podkovy z lososa
Recept na Glazované podkovy z lososa je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Glazované podkovy z lososa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 podkovy z lososa, 2 lžíce medu, šťáva z 1/2 pomeranče, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce sladké chilli omáčky, 1 lžíce olivového oleje, sůl, drcený černý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Glazované podkovy z lososa
Recept na Glazované podkovy z lososa: Šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a med umíchejte dohladka. Porce ryby omyjte, osušte, osolte a posypte drceným pepřem. Rozložte je do olejem vytřené zapékací mísy nebo na plech vyložený pečícím papírem. Vše stejnoměrně přelijte připravenou směsí, vložte do trouby vyhřáté na 200 st. C, teplotu snižte na 180 st. C a pečte asi 20 minut. Podávejte s různě upravenými bramborami a salátem z pekingského zelí.
Poznámka k receptu na Glazované podkovy z lososa: moc zajímavé určitě to bude vinikající
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Glazované podkovy z lososa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 700413
- Datum vložení: 28.10.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 podkovy z lososa, 2 lžíce medu, šťáva z 1/2 pomeranče, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce sladké chilli omáčky, 1 lžíce olivového oleje, sůl, drcený černý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na glazované podkovy z lososa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Glazované podkovy z lososa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Glazované podkovy z lososa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|