|
Recept na Francuzák
Recept na Francuzák je zařazen v kategorii mikrovlnná trouba.
K přípravě Francuzák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4-5 krajcov chleba, 1ks Hermelín, 1/2 paradajky, maslo, soľ, provensálske korenie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francuzák
Recept na Francuzák: 1. Paradajku zalejeme vriacou vodou, počkáme a zbavíme šupky. Pokrájame na kolieska. 2. Zapekaciu (bielu) misku vymastíme maslom. 3. Chlieb opečieme v hriankovači a potrháme do misky. 4. Na kúsy chleba poukladáme kolieska paradajky. 5. Hermelím prerežeme pozdĺžne a na trojuholníky. Mekkou stranou ich poukladáme na paradajky a chlieb. 6. Sem-tam dáme kúsočky masla a celé jemne posypeme provensálskym korením. 7. Dáme do mikrovlnky na 2-3 minúty.
Poznámka k receptu na Francuzák: Chlieb može byť aj toastový aj normálny, no korka normálneho je trochu tvrdá, u nás sa orezáva. Paradajky može byť hocikoľko aj vobec, jak komu chutí. A Hermelín sa dá nahradiť aj Mozzarelou. Bon Apetit :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francuzák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: AdaDru (Adriana Filipová)
- Datum vložení: 18.09.2011
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mikrovlnná trouba
- Suroviny: 4-5 krajcov chleba, 1ks Hermelín, 1/2 paradajky, maslo, soľ, provensálske korenie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francuzák,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francuzák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francuzák
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|