|
Recept na Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010)
Recept na Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010) je zařazen v kategorii saláty.
K přípravě Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700 g středních brambor, 150 g vařené mrkve, 1OO g vařených fazolkových lusků, 200 g konzervovaného hrášku, 100 g sladkokyselých okurek, 120 g jablek, 15O-200 majonézy , sůl, citronová šťáva(jak kolik kdo chce ochutit do kysela, já dala z půlky citronu), 1 lžíce worcesteru, mletý pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010)
Recept na Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010): Brambory si uvaříme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na čtverečky. V kastrůlku si uvaříme mrkev a fazolkové lusky do měkka tak akorát-nerozvařit!, necháme vychladnout a nakrájíme na menší kousky spolu s jablkama, okurkama do mísy. Osolíme, opepříme, zastříkáme citronovou šťávou a worcesterem, všechno pěkně promícháme, přidáme majonézu a můžeme dosolit, dokyselit a znovu promícháme a jdeme si pochutnat.
Poznámka k receptu na Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010): Salát je ze staršího časopisu Blesk-hobby, kde je uveden jako vítěz Mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu-Hellmanns cup 2010. Je opravdu výborný a u nás byl k řízku. Doporučuji vyzkoušet!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 16.04.2012
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Saláty
- Suroviny: 700 g středních brambor, 150 g vařené mrkve, 1OO g vařených fazolkových lusků, 200 g konzervovaného hrášku, 100 g sladkokyselých okurek, 120 g jablek, 15O-200 majonézy , sůl, citronová šťáva(jak kolik kdo chce ochutit do kysela, já dala z půlky citronu), 1 lžíce worcesteru, mletý pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzský bramborový salát (vítěz Čr 2010),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|