|
Recept na Francouzské kuřátko na šafránu
Recept na Francouzské kuřátko na šafránu je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Francouzské kuřátko na šafránu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Francouzské kukuřičné kuřátko- cca 1kg, bylinkové máslo- 100g, šafrán- 16ks (blizen z krokusů), banánový list- 2ks.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francouzské kuřátko na šafránu
Recept na Francouzské kuřátko na šafránu: Kuřátko důkladně opláchneme, ostrým nožem uděláme kapsu a naplníme bylinkovým máslem, pokud máte máslo domácí výroby tak do něj přidejte hrubozrnou sůl při výrobě, pokud máslo kupujete lehce přisolte kuřátko. Do pekáčku vložte banánový list, položte na něj porce kuřete, poklaďte šafránem a dejte péct do rozpálené trouby na 180°C cca 20 minut.
Poznámka k receptu na Francouzské kuřátko na šafránu: Bylinkové máslo: Irské tradiční máslo, hrubozrná sůl, hrst bylinek (pažitka, citronový tymián, saturejka, petrželka plocholistá), čerstvý česnek, čerstvé žampiony. Bylinky, česnek a žampiony nasekáme na jemno a smícháme se solí a máslem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzské kuřátko na šafránu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fantom
- Datum vložení: 23.05.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Francouzské kukuřičné kuřátko- cca 1kg, bylinkové máslo- 100g, šafrán- 16ks (blizen z krokusů), banánový list- 2ks
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzské kuřátko na šafránu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzské kuřátko na šafránu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzské kuřátko na šafránu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|