|
Recept na Francouzské brambory bez zapékání
Recept na Francouzské brambory bez zapékání je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Francouzské brambory bez zapékání budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Brambory, moravské uzené, cibule, sýr, vejce vařené natvrdo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francouzské brambory bez zapékání
Recept na Francouzské brambory bez zapékání: Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme na větší kusy a opečeme na sádle nebo oleji. Přemístíme do pekáčku. Krájené moravské uzené nakrájíme na proužky, lehce osmahneme, navrstvíme na brambory, na to na kostičky pokrájíme vařené vejce, zasypeme strouhaným sýrem a lehce zapečeme, až se roztaví. Pak nandáme na talíře a povrch zasypeme osmaženou křupavou cibulkou (syrovou pokrájenou cibuli prosypeme hladkou moukou a pak zprudka osmažíme).
Poznámka k receptu na Francouzské brambory bez zapékání: Nebo můžeme opečené suroviny vrstvit přímo na talíře a pak sýr zapéct v mikrovnce.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzské brambory bez zapékání, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Hella
- Datum vložení: 09.09.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: Brambory, moravské uzené, cibule, sýr, vejce vařené natvrdo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzské brambory bez zapékání,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzské brambory bez zapékání - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzské brambory bez zapékání
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|