|
Recept na Francouzská cibulačka
Recept na Francouzská cibulačka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Francouzská cibulačka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750g cibule 50g másla 2 lžíce mouky 1,5 litru vývaru 2 rohlíky 2 lžíce oleje 80g sýra 120 ml suchého bílého vína.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francouzská cibulačka
Recept na Francouzská cibulačka: Cibuli nakrájíme na stejně silné měsíčky a dáme restovat na rozpuštěné máslo. Restujeme 15 minut za stálého míchání, dokud cibule nezačne hnědnout. Poté zaprášíme moukou, zarestujeme a zalijeme studeným vývarem. Přivedeme k varu, teplotu stáhneme a vaříme 25 minut. V kastrůlku svaříme víno na polovinu objemu a vlijeme do polévky, promícháme a sundáme z ohně. Rohlíky nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi na oleji, posypeme sýrem a dáme zapéct pod gril. Polévku vlijeme do misek, přidáme rohlíčky a podáváme:)
Poznámka k receptu na Francouzská cibulačka: Jsem ráda, že jsem tento recept našla v ŽaŽ, měli jsme ji ve svatebním menu a okamžitě jsem si ji zamilovala.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzská cibulačka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: kakatko (Kateřina)
- Datum vložení: 22.11.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 750g cibule 50g másla 2 lžíce mouky 1,5 litru vývaru 2 rohlíky 2 lžíce oleje 80g sýra 120 ml suchého bílého vína
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzská cibulačka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzská cibulačka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzská cibulačka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|