RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Francouzská bylinková polévka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Francouzská bylinková polévka, recepty Francouzská bylinková polévka, Francouzská, bylinková, polévka


Recept na Francouzská bylinková polévka

Recept na Francouzská bylinková polévka je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Francouzská bylinková polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 menší salátová okurka 1 střední brambor 2 šalotky nebo bílé části jarních cibulek hrst mangoldu nebo špenátu hrst šťovíku svazek petrželky 3 malé celerové listy 2 zelené části jarních cibulek 1 stroužek česneku máslo 1,5l zeleninového vývaru 1 zakysaná smetana sůl, pepř.

Francouzská bylinková polévka
Zvětšit obrázek

Recept na Francouzská bylinková polévka

Recept na Francouzská bylinková polévka:
Nejprve si na krájíme brambory na kostičky, okurku oloupeme a vydlabeme semínka. Dužinu také nakrájíme. Na másle si zesklovatíme šalotky ( bílé části jarních cibulek), přidáme brambory, chvilku orestujeme a zalijeme, cca 200ml vývaru. Osolíme, opepříme. Po pěti minutách vaření přidáme ksotičky okurky, zalijeme zbytkem vývaru a vaříme do změknutí. Ke konci vaření přidáme posekaný česnek. Do polévky v této fázi vložíme posekané bylinky, zelené části cibulek, cca dvě minuty vaříme a vše rozmixujeme. Vmícháme zakysanou smetanu, ve které jsme nejdříve rozmíchali pár lžic polévky, aby se nám smetana nesrazila. Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka k receptu na Francouzská bylinková polévka:
Recept je z knihy Špalíček receptů. Myslím, že v této polévce bude velmi dobrý i čerstvý kopr, příště ho přidám.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzská bylinková polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea (Andrea)
  • Datum vložení: 25.08.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1 menší salátová okurka 1 střední brambor 2 šalotky nebo bílé části jarních cibulek hrst mangoldu nebo špenátu hrst šťovíku svazek petrželky 3 malé celerové listy 2 zelené části jarních cibulek 1 stroužek česneku máslo 1,5l zeleninového vývaru 1 zakysaná smetana sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzská bylinková polévka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzská bylinková polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzská bylinková polévka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist