|
Recept na Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13
Recept na Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13 je zařazen v kategorii dorty.
K přípravě Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13 budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
KORPUS MRAMOROVÝ POUŽITO OD MARUNDY potahovací hmota WHITE ICING + barvy 700g hmoty Kakao Krém: 2 másla ,1,5 pudinkového prášku, 700 ml mléka 150g cukru nebo dle chuti, 2 žloutky, trochu rumu Potravinářský fix.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13
Recept na Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13: Korpus upečeme dle návodu a necháme vychladnout. Poté ho dvakrát překrojíme. Máslo vyšleháme s cukrem a žloutky a přišleháme vychladlý pudink. Pudink uvaříme dle návodu jen bez cukru. Krém vyšleháme a do jedné třetiny přišleháme kakao asi 2 polévkové lžice dle chuti, jak kdo má rád. Nezapomeneme přišlehat do krému rum. Dort promažeme krémem a necháme nejlépe do druhého dne nebo alespoň do podvečera /pokud pečeme dopoledne/ ztuhnout. Z hmoty vytvoříme kuličky, napíchnem si je na špejli a barvíme černou barvou do podoby míčů a necháme zaschnout. Já jsem špejle s míčky zapíchala do krabičky od čaje. Hmotu si obarvíme na zeleno a potáhneme s ní dort. Dále jsem si zapíchla umělohmotné branky a bílou hmotou vytvarovala čáry na hřiště. Potom nápisy z červené hmoty a po stranách cukrářským fixem napsala jména, je dobré si plochu, na kterou píšete, poprášit cukr moučkou, neboť je hmota mastná a fix pak špatně píše. Vždy fix důkladně otřete.
Poznámka k receptu na Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13: Děkuji Marundě za skvělý recept na korpus zdovolením jsem ho použila a poslala na Tebe odkaz www.toprecepty.cz/recept/8591-mramorovy-korpus-se-... Potravinářský fix : www.eshop-lilie.cz/katalog.php
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Evickaovecka (Eva)
- Datum vložení: 14.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dorty
- Suroviny: KORPUS MRAMOROVÝ POUŽITO OD MARUNDY potahovací hmota WHITE ICING + barvy 700g hmoty Kakao Krém: 2 másla ,1,5 pudinkového prášku, 700 ml mléka 150g cukru nebo dle chuti, 2 žloutky, trochu rumu Potravinářský fix
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fotbalové hřiště konec sezony 2012/13,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13 - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|