|
Recept na Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou
Recept na Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g vepřové panenky / 12 medailonků 2 lžíce olivového oleje 3 lžíce hladné mouky sůl, pepř 350 g Fitness mix ARDO 1 lžíce olivového oleje ½ kostky zeleninového bujónu lžíce 8 - bylinkový mix ARDO 3 lžíce másla sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou
Recept na Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou: Do pánve nebo kastrolu dáme olej, do kterého po zahřátí přidáme zeleninu, 2 lžíce teplé vody a 1/2 kostky zeleninového bujónu. Přikryjeme pokličkou a za občasného lehkého promíchání dusíme na mírném ohnicca 8 minut. Před koncem dušení přidáme bylinky a máslo. Během přípravy zeleniny si očištěnou vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pomoučíme. Na rozpálený olej v pánvi klademe medailonky, které po obou stranách prudce orestujeme do zlatavé barvy. Servis: Na talíř dáme zeleninu, kterou před tím krátce podusíme ve vývaru. Přidáme přílohu podle vaší volby a medailonky, které přelijeme bylinkovou omáčkou. Bylinkovou omáčku připravíte jednoduše rozpuštěním másla, do kterého přidáte nasekané bylinky. Doporučená příloha: Medailónky skvěle doplní vařený brambor, ale i čistá vařená rýže.
Poznámka k receptu na Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou: Takže si myslím, že fotky jsou od Petry, o nic nejde. PLUS!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Petra4
- Datum vložení: 18.07.2012
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400 g vepřové panenky / 12 medailonků 2 lžíce olivového oleje 3 lžíce hladné mouky sůl, pepř 350 g Fitness mix ARDO 1 lžíce olivového oleje ½ kostky zeleninového bujónu lžíce 8 - bylinkový mix ARDO 3 lžíce másla sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|