Recept na Fenyklová polévka z Avignonu
Recept na Fenyklová polévka z Avignonu je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Fenyklová polévka z Avignonu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 fenykly 3 brambory 1 stroužek česneku 100 ml smetany zeleninový vývar 1 nakyslé zelené jablko sůl bílý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fenyklová polévka z Avignonu
Recept na Fenyklová polévka z Avignonu: Fenykl očistíme a lístky dáme stranou, zbytek pokrájíme na menší kousky, brambory oloupeme a pokrájíme na malé kostky. Vývar přivedeme k varu, vložíme zeleninu a vaříme doměkka. Polévku rozmixujeme, dochutíme solí a pepřem a na závěr zjemníme smetanou a vmícháme jemně nastrouhané jablko. Na talířích posypeme lístky fenyklu.
Poznámka k receptu na Fenyklová polévka z Avignonu: Zdroj: Speciality z celého světa, mírně upraveno
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fenyklová polévka z Avignonu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 03.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 2 fenykly 3 brambory 1 stroužek česneku 100 ml smetany zeleninový vývar 1 nakyslé zelené jablko sůl bílý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fenyklová polévka z avignonu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fenyklová polévka z Avignonu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fenyklová polévka z Avignonu
|
|