Recept na Fazolky zapékané s mrkví a medvědem
Recept na Fazolky zapékané s mrkví a medvědem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Fazolky zapékané s mrkví a medvědem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g mrazených fazuľových strukov = fazolky, lusky 500 g mrkva 400 ml kyslá smotana 3 vajcia soľ 2 veľké hrste medvedieho cesnaku (umytý a pokrájaný) ligurček = libeček alebo petržlenová vňať trochu bieleho korenia - pepř žlté polievkové korenie bez glutamanu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fazolky zapékané s mrkví a medvědem
Recept na Fazolky zapékané s mrkví a medvědem: Mrkvu očistíme, pokrájame, varíme cca 5 min. v slanej vode. Potom pridáme fazolky a ešte povaríme. Scedíme, premiešame s medvedím cesnakom a libečkom. Dáme do pekáčku na pečiaci papier, prelejeme osolenou a okorenenou zmesou smotany a rozšľahaných vajec. Pečieme pod alobalom cca 20 minút - 200 stupňov, potom 20 minút bez alobalu. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi.
Poznámka k receptu na Fazolky zapékané s mrkví a medvědem: Tepelne upravený medvedí cesnak už nemá takú silu ako čerstvý, chuťovo niečo medzi cibuľou a cesnakom.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fazolky zapékané s mrkví a medvědem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 21.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 500 g mrazených fazuľových strukov = fazolky, lusky 500 g mrkva 400 ml kyslá smotana 3 vajcia soľ 2 veľké hrste medvedieho cesnaku (umytý a pokrájaný) ligurček = libeček alebo petržlenová vňať trochu bieleho korenia - pepř žlté polievkové korenie bez glutamanu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fazolky zapékané s mrkví a medvědem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fazolky zapékané s mrkví a medvědem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fazolky zapékané s mrkví a medvědem
|
|