|
Recept na Fazolky po provensálsku
Recept na Fazolky po provensálsku je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční.
K přípravě Fazolky po provensálsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí maso (prsa, stehenní řízky), zelené fazolky, papriky, rajčata, cuketa(lilek), česnek, čerstvé bylinky-bazalka, oregáno, rozmarýn, saturejka, tymián -(nebo sušenou provensálskou směs bylin), oliv.olej, cibule.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fazolky po provensálsku
Recept na Fazolky po provensálsku: Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku a na ní opečeme osolené maso. Přidáme pokrájenou zeleninu, ještě dochutíme solí a dusíme. Ke konci vmícháme posekané bylinky a česnek a ještě chvilku provaříme. Měla by se vytvořit šťáva z rajčat, pokud někdo nemá rád jejich slupky, může před krájením spařit a oloupat. Ničím jiným se nedochucuje, musí vyniknout vůně bylinek, kterých je potřeba opravdu hodně.
Poznámka k receptu na Fazolky po provensálsku: Všem moc děkuji a jsem ráda,že zaujme i dietní strava
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fazolky po provensálsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 11.09.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
- Suroviny: Kuřecí maso (prsa, stehenní řízky), zelené fazolky, papriky, rajčata, cuketa(lilek), česnek, čerstvé bylinky-bazalka, oregáno, rozmarýn, saturejka, tymián -(nebo sušenou provensálskou směs bylin), oliv.olej, cibule
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fazolky po provensálsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fazolky po provensálsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fazolky po provensálsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|