RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem, recepty Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem, Fatajer, -, satecky, plnene, cerstvym, mangoldem


Recept na Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem

Recept na Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem je zařazen v kategorii slané pečivo. K přípravě Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
na testo: 1/2 kg hladke mouky 1/2 lzice suseneho drozdi 260 ml vlazne vody 2 lzice olivoveho oleje lzicka soli spetka cukru na napln: 300 g nadrobno pokrajeneho mangoldu 1 mensi cibule 1 lzicka mleteho tymianu 1/2 cerstve mleteho cerveneho paprikoveho lusku spetka koreni sumak (sumah) citronova stava 3 lzice olivoveho oleje oprazena sezamova seminka (nemusi byt) sul.

Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem
Zvětšit obrázek

Recept na Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem

Recept na Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem:
Ve 130 ml vlazne vody rozmichame drozdi, pridame spetku cukru a nechame vzejit kvasek. Mouku presijeme, pridame sul, olivovy olej, pripraveny kvasek a vypracujeme hladke testo, ktere ze vsech stran lehce potreme olejem a nechame hodinu kynout. Zatimco nam testo kyne, muzeme si pripravit nadivku. Pokrajeny mangold osolime, nekolikrat promneme v dlanich a vymackame prebytecnou tekutinu. Paprikovy lusk bud umeleme na masovem strojku (doporucuji) nebo nastrouhame najemno a pridame k mangoldu. Dale prisypeme nadrobno nakrajenou cibuli, tymian, sumak, olej a citronovou stavu. Promichame, pripadne dosolime. Z testa, ktere rozvalime na cca 2 mm, vykrajujeme kolecka o prumeru 10 cm. Na kazde kolecko dame lzicku nadivky a slozime do tvaru trojuhelniku tak, ze nejprve zalozime levou a pravou stranu a nakonec spodni stranu testa. Spoje a rohy dobre uzavreme, dlani lehce zplostime. Takto pripravene satecky naskladame na olejem potreny plech. Olejem nesetrete, satecky musi po plechu jemne klouzat. Olejem potreme satecky i z vrchni strany a vidlickou nekolikrat propichneme. Takto pripravene fatajer peceme pri 200 stupnich dozlatova, cca 10 - 15 minut. Na papirovem ubrousku nechame okapat prebytecny olej a vychladnout.

Poznámka k receptu na Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem:
Mangold lze nahradit spenatem. Nadivka se pripravuje za syrova, nijak se predem tepelne neupravuje.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: aisha
  • Datum vložení: 01.03.2013
  • Počet porcí: 1 velky plech
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Slané pečivo
  • Suroviny: na testo: 1/2 kg hladke mouky 1/2 lzice suseneho drozdi 260 ml vlazne vody 2 lzice olivoveho oleje lzicka soli spetka cukru na napln: 300 g nadrobno pokrajeneho mangoldu 1 mensi cibule 1 lzicka mleteho tymianu 1/2 cerstve mleteho cerveneho paprikoveho lusku spetka koreni sumak (sumah) citronova stava 3 lzice olivoveho oleje oprazena sezamova seminka (nemusi byt) sul
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fatajer - satecky plnene cerstvym mangoldem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist