Recept na farfalle s čenekovou omáčkou
Recept na farfalle s čenekovou omáčkou je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě farfalle s čenekovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Rama (obyčejné máslo) hladká mouka smetana na vaření petrželová nať mléko sůl česnek těstoviny Farfalle sýr Kiri.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na farfalle s čenekovou omáčkou
Recept na farfalle s čenekovou omáčkou: Podle návodu na obalu dáme vařit Farfalle. Na pánev si dáme rozpustit trochu Ramy. Nasypeme mouku a zlehka smažíme, nalijeme smetanu, nasypeme nať a vložíme namačkaný česnek a Kiri sýr. Podle hustoty a potřeby doléváme mléko. Omáčku uvaříme a na těstoviny podáváme v libovolném množství.
Poznámka k receptu na farfalle s čenekovou omáčkou: Tohle jídlo jsem vymyslela před chvilkou, jelikož jsem měla hrozný hlad!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu farfalle s čenekovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: biomilovnice (Renáta)
- Datum vložení: 14.10.2009
- Počet porcí: 1-2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: Rama (obyčejné máslo) hladká mouka smetana na vaření petrželová nať mléko sůl česnek těstoviny Farfalle sýr Kiri
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na farfalle s čenekovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na farfalle s čenekovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď farfalle s čenekovou omáčkou
|
|