|
Recept na Dušený králík na houbách a pórku
Recept na Dušený králík na houbách a pórku je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Dušený králík na houbách a pórku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Zadní nohy a hřbet z králíka 100g anglické slaniny 250g nakrájených hub - nejlépe směs 1 velký pórek - použijeme jen bílou část vývar 1 - 2 lžíce sádla sůl, pepř drcený kmín 1 lžíce hladké mouky, voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušený králík na houbách a pórku
Recept na Dušený králík na houbách a pórku: Králíka částečně vykostíme a nakrájíme na menší kousky, osolíme a opečeme na sádle. Maso vyndáme a ve výpeku osmahneme drobně nakrájenou slaninu, pak vložíme houby, opepříme, přidáme kmín, vrátíme maso, podlijeme vývarem a dusíme téměř do měkka ( můžeme buď v tlakovém hrnci, nebo v troubě). Nakonec přidáme nakrájený pórek a dodusíme. Vyndáme maso a omáčku zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali v trošce vody a ještě provaříme. Podáváme s přílohou podle chuti, nám k tomu nejvíce chutnají bramborové knedlíky.
Poznámka k receptu na Dušený králík na houbách a pórku: Jdu na to, udělám ho přes noc v pomalém hrnci
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušený králík na houbách a pórku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mysulka (Lenka)
- Datum vložení: 06.12.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Zadní nohy a hřbet z králíka 100g anglické slaniny 250g nakrájených hub - nejlépe směs 1 velký pórek - použijeme jen bílou část vývar 1 - 2 lžíce sádla sůl, pepř drcený kmín 1 lžíce hladké mouky, voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušený králík na houbách a pórku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušený králík na houbách a pórku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušený králík na houbách a pórku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|