Recept na Dušený králík na hořčici
Recept na Dušený králík na hořčici je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Dušený králík na hořčici budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
zadní nohy a hřbet z králíka 9 lžic olivového oleje 3 lžíce dobré kremžské hořčice 2 lžičky medu sůl, pepř 6 - 8 šalotek vývar 1 - 2 lžíce másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušený králík na hořčici
Recept na Dušený králík na hořčici: Králíka vykostíme a necháme ve větších kusech. 7 lžic oleje, hořčici, med, sůl a pepř dobře vymícháme a vetřeme do masa. Necháme do druhého dne odležet v lednici. Druhý den maso zprudka opečeme na 2 lžících oleje, přidáme šalotku nakrájenou na měsíčky, podlijeme vyývarem a dáme dusit do trouby. Podle potřeby podléváme vývarem a ke konci dušení přidáme máslo na zjemnění chuti.
Poznámka k receptu na Dušený králík na hořčici: Moc nechápu ty "bodíky" a vztyčené palce, když jen jedna hodnotící ho snad upekla a tudíž i ochutnala. Snižuje to úroveň hodnocení a diskuze k receptu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušený králík na hořčici, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mysulka (Lenka)
- Datum vložení: 08.05.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: zadní nohy a hřbet z králíka 9 lžic olivového oleje 3 lžíce dobré kremžské hořčice 2 lžičky medu sůl, pepř 6 - 8 šalotek vývar 1 - 2 lžíce másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušený králík na hořčici,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušený králík na hořčici - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušený králík na hořčici
|
|