Recept na Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Recept na Dušené vepřové maso s jablkovým pyré je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Dušené vepřové maso s jablkovým pyré budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g vepřového masa 1 velká cibule 2-3 větší jablka půl kostky masoxu půl lžičky kari sůl cukr tuk.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Recept na Dušené vepřové maso s jablkovým pyré: Na rozehřátém tuku zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a vložíme vepřové maso nakrájené na nudličky. Zprudka orestujeme a přidáme na plátky nakrájená a jadřinců zbavená jablka. Dusíme a podléváme horkou vodou. Během dušení přidáme masox, sůl a kari, případně trochu cukru. Vhodnou přílohou je rýže, na kterou naklademe rozdušená jablka.
Poznámka k receptu na Dušené vepřové maso s jablkovým pyré: Zdroj: časopis Květy
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené vepřové maso s jablkovým pyré, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: HankaPu
- Datum vložení: 06.10.2009
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 300 g vepřového masa 1 velká cibule 2-3 větší jablka půl kostky masoxu půl lžičky kari sůl cukr tuk
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené vepřové maso s jablkovým pyré,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené vepřové maso s jablkovým pyré - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
|
|