|
Recept na Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
Recept na Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hlávkové zelí nakrájené na proužky, 1 cibule, kmín, grilovací koření, sůl, 1 stroužek česneku, 250 dkg vepřového masa nakrájeného na menší kostky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
Recept na Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem: Vepřové maso naložíme do směsi grilovacího koření, kmínu, prolisovaného česneku a soli. Necháme hodinu naložené. Poté vše z misky přendáme na pánev a dusíme. Když máme maso měkké, tak ho zasypeme 1 lžící hladké mouky a promícháme. Necháme krátce orestovat, aby se nám na mase udělala křupavá kůrčička. Poté přidáme cibuli nakrájenou na drobno, zelí a dosolíme. Přilijeme 2 dcl vody, promícháme a přikryjeme poklicí. Dusíme dokud není zelí měkké.
Poznámka k receptu na Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem: Můžeme podávat s bramborovými plackami nebo bramborovým, případně houskovým knedlíkem. Množství masa i zelí si zvolíme dle počtu strávníků. Pokud chceme jídlo pikantnější, zvolíme při nakládání masa ostřejší koření podle chuti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: misza (Míša)
- Datum vložení: 26.12.2010
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Hlávkové zelí nakrájené na proužky, 1 cibule, kmín, grilovací koření, sůl, 1 stroužek česneku, 250 dkg vepřového masa nakrájeného na menší kostky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené hlávkové zelí s vepřovým masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|