|
Recept na Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Recept na Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Krůtí prso ( 2 plátky po cca 150 gr ) anglická slanina ( 100 gr ) kapie žampiony ( 250 gr ) 2 vejce uvařená natvrdo sůl, pepř, koření adžika 1 střední cibulka smetana na vaření trošku tuku ( olej, sádlo, omega a.j. ) hladká mouka ( 1 pol. lžíce ).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Recept na Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kořením Adžika a necháme chvíli odpočnout. Poklademe plátky anglické slaniny, přidáme na čtvrtky nakrájené vejce natvrdo, kousek kapie a dukladně smotáme do malé roládky. Maso mužeme sepnout jehlicí, nebo zavázat provázkem, ale není nutné. Do kastrolku si dáme rozpustit tuk. Na něj dáme na chvilku orestovat roládky tak, aby se nám maso zatáhlo. Maso vyjmeme, na tuk dáme na drobno nakrájenou cibulku, na drobno nakrájené žampiony a zbytek kapie. Lehce prorestujeme. Přidáme maso, podlejeme vodou a dusíme do měkka. Jakmile je maso měkké, vyjmeme jej a šťávičku lehce zahustíme moukou rozmíchanou v cca 1 dc smetany. HOTOVO! Mužeme podávat s Vámi oblíbenou přílohou.
Poznámka k receptu na Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem: Já jako přílohu zvolil rýži, ale vhodné budou třeba i těstoviny, brambory, jak kdo má rád. DOBROU CHUŤ !!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: thomassinno
- Datum vložení: 14.01.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Krůtí prso ( 2 plátky po cca 150 gr ) anglická slanina ( 100 gr ) kapie žampiony ( 250 gr ) 2 vejce uvařená natvrdo sůl, pepř, koření adžika 1 střední cibulka smetana na vaření trošku tuku ( olej, sádlo, omega a.j. ) hladká mouka ( 1 pol. lžíce )
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|