|
Recept na Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama
Recept na Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g drůbežích jater, 2 vejce, 3 stroužky česneku, 2 lžíce smetany, hladká mouka dle potřeby, 1 lžička majoránky, 1 lžíce pažitky, 1 lžička libečku, 1 lžička celerové natě, 1 lžička kopru, sůl, olej..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama
Recept na Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama: Nejprve si uděláme v misce těstíčko z vajec, česneku, smetany a bylinek, osolíme a dáme tolik mouky, abychom měli těstíčko tak akorát, rozšleháme ho a necháme odpočinout. Mezi tím si připravíme játra na porce, odstraníme blány, omyjeme a necháme okapat, pak je namočíme do těstíčka. Dáme si rozehřát olej v pánvi a větší lžící nabíráme porce s těstíčkem a dáváme osmažit, můžeme na každou porci, než jí otočíme přidat lžičku těstíčka. Opečeme z obou stran, raději 2x opakujeme, aby se nám játra pěkně prosmažily.
Poznámka k receptu na Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama: Podobný recept jsem našla ve slovenské kuchařce"Varíme rýchlo a racionálně", kterou jsem dostala od Hafíkova! Ten mě inspiroval, i když jsem si ho dost změnila, ale je to moc dobré-podávala jsem s bramborama a tatarskou omáčkou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 20.08.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500 g drůbežích jater, 2 vejce, 3 stroužky česneku, 2 lžíce smetany, hladká mouka dle potřeby, 1 lžička majoránky, 1 lžíce pažitky, 1 lžička libečku, 1 lžička celerové natě, 1 lžička kopru, sůl, olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|