|
Recept na Drůbeží játra po madridsku
Recept na Drůbeží játra po madridsku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Drůbeží játra po madridsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g drůbežích jater, plechovka nakrájených žampiónů (cca 200g), 1 cibule, 1,5 dcl bílého vína, 2 dcl vývaru, sůl, pepř, popřípadě čili papričky mleté- podle chuti, 2 lžíce strouhanky, olej podle potřeby..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Drůbeží játra po madridsku
Recept na Drůbeží játra po madridsku: Játra si odblaníme a zprudka opečeme na oleji, aby se zatáhla a pustila štávu. Přidáme žampiony a nahrubo nakrájenou cibuli a chvíli ještě restujeme. Zalijeme vínem, provaříme a přilijeme vývar. Asi 10 min. vše dohromady zredukujeme. Pak přidáme 2 lžíce strouhanky a provaříme. Podáváme s rýží, bramborem, opekačkami-podle chuti.
Poznámka k receptu na Drůbeží játra po madridsku: Zdroj-tohle vaří můj zeť v ostravské restauraci Harenda-(Hornické muzeum) Je to zase trochu změna.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží játra po madridsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 24.04.2011
- Počet porcí: asi 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500g drůbežích jater, plechovka nakrájených žampiónů (cca 200g), 1 cibule, 1,5 dcl bílého vína, 2 dcl vývaru, sůl, pepř, popřípadě čili papričky mleté- podle chuti, 2 lžíce strouhanky, olej podle potřeby.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží játra po madridsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží játra po madridsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží játra po madridsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|