|
Recept na Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
Recept na Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g drůbežích jater 1 cibule 1 paprika 1 rajče čerstvá bazalka, nebo 1 lžička sušené 3 stroužky česneku 1 lžíce mateřídoušky, nebo majoránky pár lžic kysané smetany z 1/2 kostky drůbeží vývar, nebo vodu 1 lžíce podravky olivový olej petrželka pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
Recept na Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce: Na oleji si osmažíme nakrájenou cibuli a dáme na ní pokrájená játra, která necháme orestovat. Zalijeme vývarem(nebo vodou)a dusíme, v polovině dušení přidáme nakrájené rajče, papriku, nasekanou bazalku, podravku, pepř a osolíme pokud je třeba(podravka i vývar jsou slané dost) Po změknutí jater a zeleniny dáme česnek, mateřídoušku(majoránku), a nakonec kysanou smetanu kterou promícháme a povaříme.
Poznámka k receptu na Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce: Podobný, ale nevýrazný recept jsem někde četla a dovedla jsem ho k dokonalosti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 16.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500 g drůbežích jater 1 cibule 1 paprika 1 rajče čerstvá bazalka, nebo 1 lžička sušené 3 stroužky česneku 1 lžíce mateřídoušky, nebo majoránky pár lžic kysané smetany z 1/2 kostky drůbeží vývar, nebo vodu 1 lžíce podravky olivový olej petrželka pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|