RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dřevorubecká vařená sekaná

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dřevorubecká vařená sekaná, recepty Dřevorubecká vařená sekaná, Dřevorubecká, vařená, sekaná


Recept na Dřevorubecká vařená sekaná

Recept na Dřevorubecká vařená sekaná je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Dřevorubecká vařená sekaná budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kg mletého vepřového masa 1 kg dobrého kabanosu (i paprikového) 5 natvrdo vařených vajec 5 syrových vajec 1 lžička mletého zázvoru 1 lžička mletého kmínu 1 lžička uzené papriky 1 lžička bylinkové soli 1 lžička pokud možno čerstvě umletého pepře 3 lžíce sekané plocholisté petrželky 2 lžičky sušeného česneku střívko na tlačenku.

Dřevorubecká vařená sekaná
Zvětšit obrázek

Recept na Dřevorubecká vařená sekaná

Recept na Dřevorubecká vařená sekaná:
Vychladlá vejce nakrájíme s kabanosem na drobné kostičky. Přidáme syrová vejce a mleté maso, veškeré koření a petrželku. Ochutnáme a podle chuti případně dosolíme. Směs vložíme do tlačenkového střívka a na obou koncích pevně zavážeme potravinářským provázkem. Já z tohoto množství vyrobila tři pěkné kousky ;.-) Vaříme ve vodě ve velkém hrnci pomalým varem - z každé strany 3/4 hodiny. Necháme vychladnout, pak sekanou uložíme do lednice, kde vydrží několik dní. Sekanou můžeme i zamrazit. Podáváme buď studenou nebo opečenou na malém množství tuku - podobně jako sekanou.

Poznámka k receptu na Dřevorubecká vařená sekaná:
Sekanou můžeme i zamrazit. Podáváme buď studenou nebo opečenou na malém množství tuku - podobně jako sekanou. A proč "dřevorubecká"? Protože se z toho množství nají i parta dřevorubců ;-) Inspirováno receptem z časopisu Pošli recept, upraveno podle našich chutí.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dřevorubecká vařená sekaná, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: moc :-)
  • Datum vložení: 06.10.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 2 kg mletého vepřového masa 1 kg dobrého kabanosu (i paprikového) 5 natvrdo vařených vajec 5 syrových vajec 1 lžička mletého zázvoru 1 lžička mletého kmínu 1 lžička uzené papriky 1 lžička bylinkové soli 1 lžička pokud možno čerstvě umletého pepře 3 lžíce sekané plocholisté petrželky 2 lžičky sušeného česneku střívko na tlačenku
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dřevorubecká vařená sekaná, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dřevorubecká vařená sekaná - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dřevorubecká vařená sekaná

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist