Recept na Dort "Přežraný myšák"
Recept na Dort "Přežraný myšák" je zařazen v kategorii dorty.
K přípravě Dort "Přežraný myšák" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
potahovací hmota od "hanahcotton", obarvená kakaem falešná marcipánová hmota. 1/2kg cukru 1/4kg sušeného mléka 2 lžíce pšeničného sirupu nebo 1 lžíce glukózy či medu pár kapek mandlové tresti 2 lžíce vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dort "Přežraný myšák"
Recept na Dort "Přežraný myšák": Všechny ingredience dáme do mísy, cukr a mléko přesejeme, poté rukama spojíme a vznikne sypká směs. Tu vyklopíme na stůl a nachystáme si misku s vlažnou vodou. Pak už si jen namáčíme ruce ve vlažné vodě a zpracováváme tak dlouho až je hmota pěkně propracovaná a vláčná. Uchováváme v mikrotenu – doba použitelnosti jako sušené mléko. Vhodná na potahování i na modelování.
Poznámka k receptu na Dort "Přežraný myšák": jedná se o mé prvotiny, zkušené cukrářky prominou ;)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dort "Přežraný myšák", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 04.10.2010
- Počet porcí: 24
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dorty
- Suroviny: potahovací hmota od "hanahcotton", obarvená kakaem falešná marcipánová hmota. 1/2kg cukru 1/4kg sušeného mléka 2 lžíce pšeničného sirupu nebo 1 lžíce glukózy či medu pár kapek mandlové tresti 2 lžíce vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dort "přežraný myšák",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dort "Přežraný myšák" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dort "Přežraný myšák"
|
|