RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dort kabelka Louis Vuitton

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dort kabelka Louis Vuitton, recepty Dort kabelka Louis Vuitton, Dort, kabelka, Louis, Vuitton


Recept na Dort kabelka Louis Vuitton

Recept na Dort kabelka Louis Vuitton je zařazen v kategorii dorty. K přípravě Dort kabelka Louis Vuitton budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na spodní korpus do pekáčku: 5 vajec 200g cukru 200g polohrubé mouky 5PL oleje pár kapek rumové esence 2 x korpusy do kastrolku o průměru 17cm na jeden: 3 vejce 120g cukru 120g polohrubé mouky 3PL oleje pár kapek mandlové esence na 1 krém: 1 smetana ke šlehání 1 sáček hořké čokopolevy 1 velký kelímek kysané smetany 1 pudink Olé čokoládový bez vaření na 2 krém: 1 střední kelímek kysané smetany 1 smetana ke šlehání 1 vanilkový pudink Olé bez vaření na 3 krém: 1 a půl kostky másla 1 a půl čokoládového pudinku 3PL cukru krupice 1/2l mléka Na prokapání korpusů vymačkat dva pomeranče a svařit s 2PL cukru..

Dort kabelka Louis Vuitton
Zvětšit obrázek

Recept na Dort kabelka Louis Vuitton

Recept na Dort kabelka Louis Vuitton:
Na korpusy oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme je skoro do tuha. přidáme cukr a došleháme do husta. Přidáme žloutky a dál šleháme. Přidáme olej s esencí a ještě prošleháme. Nakonec lehce stěrkou zapracujeme mouku. Pekáček, nebo kastrolky vystříkáme sprejem na pečení. nalijeme těsto a dáme na 160°C na cca 25minut péct. Upečenost zkusíme špejlí, zda je po vpichu suchá. Upečené korpusy necháme na mřížce vychladnout. Na krém č.1 svaříme smetanu s čokoládou a necháme vychladnout. Potom s zakysankou a olé vyšleháme do krému. Na krém č.2 ušleháme všechny ingredience Na krém č.3 svaříme z mléka, cukru a pudinkových prášků pudink, který necháme pod fólií vychladnout. Změklé máslo vyšleháme do pěny a vychladlý pudink po lžících zašleháme. Korpus z pekáčku 2X prořízneme, prokapeme svařenou šťávou, promažeme prvním krémem a sestavíme. Kulaté korpusy z kastrolků příčně rozpůléme a pak ještě třikrát podélně. Také prokapeme šťávou a promažeme. Postavíme na korpus z pekáčku oblouky nahoru. Celé omažeme máslovým krémem, uhladíme a dáme zatuhnout do druhého dne. Druhý den vezmeme asi 600-700 g potahové hmoty a hnědou gelovou barvou a hořkým kakaem obarvíme na žádaný tón. Rozválíme na cca 0,4cm tloušťky, poměříme s dortem a vykrojíme horní plát, který pokryje hřbet a delší strany. Pomocí kolečkem na pizzu okrolíme, odstříhneme nůžkami. Pomocí papíru si uděláme šablonu kratších boků a z vyválené hmoty vykrojíme boky.Přitiskneme k dortu, upravíme nůžkami velikost a celý dort uhladíme. Nahoře uděláme tlakem pdlouhlý žlábek na zip. Z brambor si uděláme tiskátka se znaky Louis Vuitton. Ty natíráme tekutou jedlou zlatou barvou a potiskáme jimi kabelku. Poupravíme štětečkem. Obarvíme si cca 200g hmoty na béžovo. Z kousku vyválíme pravidelnou žížalu a tou pomocí alkoholu zakryjeme spoje na kratších bocích. Potom vyválíme pás dlouhý jako žlábek na zip. Do něj vtlačíme zip a přejedeme ho válečkem, aby se vzor zipu otiskl. Okrojíme přebytečnou hmotu a zip pomocí alkoholu přilepíme na tašku. Z kousíčku hmoty vymodelujeme jezdce a přilepíme k zipu. Potřeme zlatou barvou, avy vznikl kovový efekt. Z béžové hmoty vykrojíme úchyty na uši tašky. Prošijeme je rádlem na střihy a přichytíme pomocí alkoholu na boky kabelky. Dva dny předem jsme si udělali spojovací kroužky ve tvaru obdélníčku. Je to uválená žížalka, vytvarovaná do požadovaného tvaru, slepená a nakonec potřená zlatou barvou. Nakonec uděláme ze dvou pruhů uši, které uchytíme do spojovacího kroužku a zafixujeme alkoholem.

Poznámka k receptu na Dort kabelka Louis Vuitton:
Ještě teď mě bolí z těch znaků za krkem. Loujzíka Vittounků už nechci dlouho vidět. Dortík chtěla Kamarádka pro svou dceru k 18tinám. Je to mcek, má 4,5kg :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dort kabelka Louis Vuitton, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: srettka
  • Datum vložení: 26.07.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dorty
  • Suroviny: Na spodní korpus do pekáčku: 5 vajec 200g cukru 200g polohrubé mouky 5PL oleje pár kapek rumové esence 2 x korpusy do kastrolku o průměru 17cm na jeden: 3 vejce 120g cukru 120g polohrubé mouky 3PL oleje pár kapek mandlové esence na 1 krém: 1 smetana ke šlehání 1 sáček hořké čokopolevy 1 velký kelímek kysané smetany 1 pudink Olé čokoládový bez vaření na 2 krém: 1 střední kelímek kysané smetany 1 smetana ke šlehání 1 vanilkový pudink Olé bez vaření na 3 krém: 1 a půl kostky másla 1 a půl čokoládového pudinku 3PL cukru krupice 1/2l mléka Na prokapání korpusů vymačkat dva pomeranče a svařit s 2PL cukru.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dort kabelka louis vuitton, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dort kabelka Louis Vuitton - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dort kabelka Louis Vuitton

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist