|
Recept na Dort kabelka Louis Vuitton
Recept na Dort kabelka Louis Vuitton je zařazen v kategorii dorty.
K přípravě Dort kabelka Louis Vuitton budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na spodní korpus do pekáčku: 5 vajec 200g cukru 200g polohrubé mouky 5PL oleje pár kapek rumové esence 2 x korpusy do kastrolku o průměru 17cm na jeden: 3 vejce 120g cukru 120g polohrubé mouky 3PL oleje pár kapek mandlové esence na 1 krém: 1 smetana ke šlehání 1 sáček hořké čokopolevy 1 velký kelímek kysané smetany 1 pudink Olé čokoládový bez vaření na 2 krém: 1 střední kelímek kysané smetany 1 smetana ke šlehání 1 vanilkový pudink Olé bez vaření na 3 krém: 1 a půl kostky másla 1 a půl čokoládového pudinku 3PL cukru krupice 1/2l mléka Na prokapání korpusů vymačkat dva pomeranče a svařit s 2PL cukru..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dort kabelka Louis Vuitton
Recept na Dort kabelka Louis Vuitton: Na korpusy oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme je skoro do tuha. přidáme cukr a došleháme do husta. Přidáme žloutky a dál šleháme. Přidáme olej s esencí a ještě prošleháme. Nakonec lehce stěrkou zapracujeme mouku. Pekáček, nebo kastrolky vystříkáme sprejem na pečení. nalijeme těsto a dáme na 160°C na cca 25minut péct. Upečenost zkusíme špejlí, zda je po vpichu suchá. Upečené korpusy necháme na mřížce vychladnout. Na krém č.1 svaříme smetanu s čokoládou a necháme vychladnout. Potom s zakysankou a olé vyšleháme do krému. Na krém č.2 ušleháme všechny ingredience Na krém č.3 svaříme z mléka, cukru a pudinkových prášků pudink, který necháme pod fólií vychladnout. Změklé máslo vyšleháme do pěny a vychladlý pudink po lžících zašleháme. Korpus z pekáčku 2X prořízneme, prokapeme svařenou šťávou, promažeme prvním krémem a sestavíme. Kulaté korpusy z kastrolků příčně rozpůléme a pak ještě třikrát podélně. Také prokapeme šťávou a promažeme. Postavíme na korpus z pekáčku oblouky nahoru. Celé omažeme máslovým krémem, uhladíme a dáme zatuhnout do druhého dne. Druhý den vezmeme asi 600-700 g potahové hmoty a hnědou gelovou barvou a hořkým kakaem obarvíme na žádaný tón. Rozválíme na cca 0,4cm tloušťky, poměříme s dortem a vykrojíme horní plát, který pokryje hřbet a delší strany. Pomocí kolečkem na pizzu okrolíme, odstříhneme nůžkami. Pomocí papíru si uděláme šablonu kratších boků a z vyválené hmoty vykrojíme boky.Přitiskneme k dortu, upravíme nůžkami velikost a celý dort uhladíme. Nahoře uděláme tlakem pdlouhlý žlábek na zip. Z brambor si uděláme tiskátka se znaky Louis Vuitton. Ty natíráme tekutou jedlou zlatou barvou a potiskáme jimi kabelku. Poupravíme štětečkem. Obarvíme si cca 200g hmoty na béžovo. Z kousku vyválíme pravidelnou žížalu a tou pomocí alkoholu zakryjeme spoje na kratších bocích. Potom vyválíme pás dlouhý jako žlábek na zip. Do něj vtlačíme zip a přejedeme ho válečkem, aby se vzor zipu otiskl. Okrojíme přebytečnou hmotu a zip pomocí alkoholu přilepíme na tašku. Z kousíčku hmoty vymodelujeme jezdce a přilepíme k zipu. Potřeme zlatou barvou, avy vznikl kovový efekt. Z béžové hmoty vykrojíme úchyty na uši tašky. Prošijeme je rádlem na střihy a přichytíme pomocí alkoholu na boky kabelky. Dva dny předem jsme si udělali spojovací kroužky ve tvaru obdélníčku. Je to uválená žížalka, vytvarovaná do požadovaného tvaru, slepená a nakonec potřená zlatou barvou. Nakonec uděláme ze dvou pruhů uši, které uchytíme do spojovacího kroužku a zafixujeme alkoholem.
Poznámka k receptu na Dort kabelka Louis Vuitton: Ještě teď mě bolí z těch znaků za krkem. Loujzíka Vittounků už nechci dlouho vidět. Dortík chtěla Kamarádka pro svou dceru k 18tinám. Je to mcek, má 4,5kg :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dort kabelka Louis Vuitton, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: srettka
- Datum vložení: 26.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dorty
- Suroviny: Na spodní korpus do pekáčku: 5 vajec 200g cukru 200g polohrubé mouky 5PL oleje pár kapek rumové esence 2 x korpusy do kastrolku o průměru 17cm na jeden: 3 vejce 120g cukru 120g polohrubé mouky 3PL oleje pár kapek mandlové esence na 1 krém: 1 smetana ke šlehání 1 sáček hořké čokopolevy 1 velký kelímek kysané smetany 1 pudink Olé čokoládový bez vaření na 2 krém: 1 střední kelímek kysané smetany 1 smetana ke šlehání 1 vanilkový pudink Olé bez vaření na 3 krém: 1 a půl kostky másla 1 a půl čokoládového pudinku 3PL cukru krupice 1/2l mléka Na prokapání korpusů vymačkat dva pomeranče a svařit s 2PL cukru.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dort kabelka louis vuitton,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dort kabelka Louis Vuitton - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dort kabelka Louis Vuitton
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|