|
Recept na Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce.
Recept na Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g vepřové plece s kůží 150 g kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev) 5 ks kuliček celého pepře 5 ks kuliček nového koření 3 ks vepřové nožičky 1 ks bobkového listu 1 ks menší cibule 500 ml vody 50 ml octa mletý černý pepř sůl forma na srnčí hřbet.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce.
Recept na Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce.: 1. Vepřové nožičky a maso omyjeme, popřípadě opálíme zbytky štětin ohněm 2. Maso vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a přidáme koření 3. Vaříme na mírném ohni do změknutí masa, během vaření odebíráme z povrchu tuk a pěnu 4. Před koncem vaření přidáme očištěnou, na větší kusy pokrájenou zeleninu, na půlky překrojenou, oloupanou cibuli a ocet, dovaříme doměkka 5. Uvařené maso a zeleninu vytáhneme z vývaru a necháme chvíli vychladnout 6. Vývar přecedíme, necháme chvíli ustát a z povrchu sebereme naběračkou všechen tuk 7. Maso nakrájíme nadrobno, kořenovou zeleninu na kostičky a v míse vše promícháme spolu s vývarem 8. Podle chuti opepříme a osolíme 9. Směs nalijeme do formy na srnčí hřbet a necháme vychladnout a po té ztuhnout v lednici 10. Sulc vyklopíme s formy tak, že dno ponoříme na chvíli do teplé vody, pak se nám sulc jednoduše vyklopí.
Poznámka k receptu na Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce.: Doporučení: Podáváme s čerstvým chlebem, cibulí a octem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: JIMO-MI
- Datum vložení: 27.11.2010
- Počet porcí: Rozpis na 4 porce:
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 350 g vepřové plece s kůží 150 g kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev) 5 ks kuliček celého pepře 5 ks kuliček nového koření 3 ks vepřové nožičky 1 ks bobkového listu 1 ks menší cibule 500 ml vody 50 ml octa mletý černý pepř sůl forma na srnčí hřbet
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí sulc (huspenina) připravená při domácí zabijačce.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|