|
Recept na Domácí přesnídávka
Recept na Domácí přesnídávka je zařazen v kategorii pro děti.
K přípravě Domácí přesnídávka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Sezónní ovoce (jablka,hrušky,jahody,meruňky,broskve...) 6 kS Např.z jablek 3-6 jablek (ovoce si můžete libovolně vybrat, jaké máte rádi) 2 lžíce cukr půl lžičky vanilk.cukr 4 dcl vody Jahodový, malinový nebo vanilkový pudink mixér.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí přesnídávka
Recept na Domácí přesnídávka: Ovoce oloupeme a popř.zbavíme jadřinců a nakrájíme na čtvrtky. Dáme do hrnce přidáme 2 lžíce cukru a půl lžičky vanilk.cukru. Zalejeme vodou a necháme vařit minimálně 25 minut, aby bylo ovoce měkké. Pokud použijeme jahody nebo broskve a jiné měkčí ovoce, tak se doba vaření samozřejmě zkrátí. Až bude ovoce dostatečně měkké, vše nalejeme do mixéru nebo použijeme ponorný mixér a pořádně rozmixujeme na hladkou kaši. Já pokud vidím, že je přesnidávka moc řídká tak rozšlehám jahodový pudink v trošce vody. Přesnidávku vrátím zpatky na plotnu, nechám probublat, přidám pudink který přesnidávku nejen krásně ovoní ale i zahustí.
Poznámka k receptu na Domácí přesnídávka: Samozřejmě kdo nechce použit pudink, nemusí.. uberte vodu z hrnce při vaření a tím budete mit kaši hustější. Osladíme dle chuti. Přelejete do skleniček. Já si to necham pak vychladit v lednici a papame to s piškoty..Kdo by chtel delat vetsi davku, tak muze nechat sklenicky i zavarit :) Dobrou chut! :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí přesnídávka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Michaelkamc
- Datum vložení: 28.09.2014
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro děti
- Suroviny: Sezónní ovoce (jablka,hrušky,jahody,meruňky,broskve...) 6 kS Např.z jablek 3-6 jablek (ovoce si můžete libovolně vybrat, jaké máte rádi) 2 lžíce cukr půl lžičky vanilk.cukr 4 dcl vody Jahodový, malinový nebo vanilkový pudink mixér
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí přesnídávka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí přesnídávka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí přesnídávka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|