|
Recept na Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory
Recept na Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Domácí prejt Domácí jelítkový prejt - "kroupy" zelí 2 ks cibule středně velká brambory sůl na dochucení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory
Recept na Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory: Domácí prejt a kroupy dáme zapéct do trouby vyhřáté na 150 stupňů Celsia. Doba zapékání se řídí podle toho, jak má kdo rád. Někdo preferuje méně zapečené a jiný to má rád více zapečené. Brambory uvaříme v osolené vodě, tradičním způsobem. Zelí připravíme tak, jak kdo má rád. Někdo kyselejší, nebo sladší, někdo má domácí a jiný si jej koupí v obchodě, prostě a jednoduše, podle možností jaké máme. Když máme vše uvařeno, naservírujeme na talíře a jídlo podáváme teplé na stůl.
Poznámka k receptu na Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory: Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory si vychutnáme nejlépe po domácí zabíjačce, to znamená vše z čerstvých a hlavně domácích surovin. Na přání Radka Jurného vkládám recept na zelí, podle mého receptu: Domácí zelí cibule sádlo syrová brambora Postup: do kastrolu dáme sádlo,cibuli (nakrájenou),zpěníme, přidáme zelí, dusíme do změknutí. Přidáme nastrouhanou bramboru, dochutíme a přidáme na talíř. Je to Můj originální recept. To jen na vysvětlenou, pro ty, kdož pochybují. Fotografie jsou mým vlastnictvím, mnou pořízené. Přeji dobrou chuť a pivo nejlépe z Plzně na zapití.......Josef
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Podle množství strávníků
- Datum vložení: 22.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Domácí prejt Domácí jelítkový prejt - "kroupy" zelí 2 ks cibule středně velká brambory sůl na dochucení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|