|
Recept na Domácí kečup podle časopisu gurmet
Recept na Domácí kečup podle časopisu gurmet je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Domácí kečup podle časopisu gurmet budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kg rajčat , 500 g červených paprik , 500 g jablek , 30 g cibule , 200 ml octa , 20 g cukru krystalu , 2 lžičky červené sladké papriky , 1 lžička pálivé mleté papriky , 1/2 lžičky mletého pepře , 6 hřebíčků , 2 celé skořice , 3 bobkové listy , 3 feferonky , 4 lžičky soli , 1/2 balení konzervačního přípravku např : na džemy.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí kečup podle časopisu gurmet
Recept na Domácí kečup podle časopisu gurmet: 1. Připravte si opravdu velký hrnec . 2. Očištěná rajčata , papriky , jablka a cibuli nakrájejte na kousky , přidejte ocet , cukr , koření , nadrobno nakrájené feferonky a sůl a vše společně vařte 1,5 hodiny 3.propasírujte hmotu přes síto do jiného hrnce a ještě následně vařte asi 20 minut. 4. Před ukončením přidejte 1/2 balení konzervačního přípravku . 5. Horké nalévejte do zavařovacích sklenic a uzavřené zabalte do deky. 6. Kečup můžete konzumovat hned další den.
Poznámka k receptu na Domácí kečup podle časopisu gurmet: Tip : Pikantnost kečupu se upravuje počtem feferonek , dejte si jich tam každý podle své chuti
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí kečup podle časopisu gurmet, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: blade2peter
- Datum vložení: 14.02.2013
- Počet porcí: 5 - 6 zavařovacích sklenic
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 2 kg rajčat , 500 g červených paprik , 500 g jablek , 30 g cibule , 200 ml octa , 20 g cukru krystalu , 2 lžičky červené sladké papriky , 1 lžička pálivé mleté papriky , 1/2 lžičky mletého pepře , 6 hřebíčků , 2 celé skořice , 3 bobkové listy , 3 feferonky , 4 lžičky soli , 1/2 balení konzervačního přípravku např : na džemy
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí kečup podle časopisu gurmet,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí kečup podle časopisu gurmet - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí kečup podle časopisu gurmet
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|