|
Recept na Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Recept na Domaci houbove ravioli s pecenou omackou je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Domaci houbove ravioli s pecenou omackou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
na testoviny: 200 g hladke mouky 2 vetsi vejce + 1 mensi na potirani testa kapka olivoveho oleje spetka soli podle potreby krapek vody na napln: 200 g cerstvych zampionu 100 g porku 80 g syru mozzarella sul a pepr na omacku: 4 velka rajcata 1 mensi cibule 3 strouzky cesneku kousek rapikateho celeru kousek bulvy fenyklu 1/2 cerveneho paprikoveho lusku 1 lzicka tymianu 1 lzice balsamikoveho octa 3 lzice olivoveho oleje sul do omacky po upeceni: 300 - 350 g rajcat ve vlastni stave cerne olivy (cca 6 ks) kapary (cca 1 lzicka) hrst cerstve bazalky trtinovy cukr (nebo klasicky cukr) sul a pepr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Recept na Domaci houbove ravioli s pecenou omackou: Vsechny suroviny na testoviny smichame, vypracujeme hladke testo, ktere zabalime do mikrotenove folie a nechame v chladu cca 45 minut odpocinout. Porek nakrajime na drobno, kratce orestujeme na olivovem oleji. Pridame na mensi kousky pokrajene zampiony, osolime, opeprime a pod poklickou dusime do mekka, cca 15 minut. Nechame vychladnout a primichame nastrouhanou mozzarellu. Vsechny suroviny na omacku dame do zapekaci nadoby (zeleninu nakrajime na vetsi kusy), promichame a pri 160 stupnich cca 1 hodinu peceme. Nechame trochu vychladnout, i s vypecenou stavou prendame do food procesoru, pridame rajcata ve vlastni stave, cerne olivy, kapary, bazalku a rozmixujeme na kasi. Na mirnem ohni nechame cca 15 minut probublat. Dochutime cukrem, soli a peprem. Testo na pomoucene pracovni plose rozvalime na tenky plat a vykrajujeme kolecka. Na kazde kolecko dame lzicku naplne, kraje potreme rozslehanym vajickem a pomoci formicky uzavreme. Varime v osolene vrouci vode domekka. Promichame s kapkou olivoveho oleje. Podavame s pecenou omackou.
Poznámka k receptu na Domaci houbove ravioli s pecenou omackou: Pecena omacka se hodi na jakykoliv druh testovin. Chutove je jina nez klasicky varena.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domaci houbove ravioli s pecenou omackou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aisha
- Datum vložení: 04.03.2013
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: na testoviny: 200 g hladke mouky 2 vetsi vejce + 1 mensi na potirani testa kapka olivoveho oleje spetka soli podle potreby krapek vody na napln: 200 g cerstvych zampionu 100 g porku 80 g syru mozzarella sul a pepr na omacku: 4 velka rajcata 1 mensi cibule 3 strouzky cesneku kousek rapikateho celeru kousek bulvy fenyklu 1/2 cerveneho paprikoveho lusku 1 lzicka tymianu 1 lzice balsamikoveho octa 3 lzice olivoveho oleje sul do omacky po upeceni: 300 - 350 g rajcat ve vlastni stave cerne olivy (cca 6 ks) kapary (cca 1 lzicka) hrst cerstve bazalky trtinovy cukr (nebo klasicky cukr) sul a pepr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domaci houbove ravioli s pecenou omackou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domaci houbove ravioli s pecenou omackou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|