|
Recept na Domácí hamburgery II.
Recept na Domácí hamburgery II. je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Domácí hamburgery II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi 500g mletého masa (měla jsem doma mleté plecko), vejce, cibulka, sůl, pepř, 1-3lžíce hladké mouky, tuk na smažení. Na oblohu plátkový sýr, čerstvá nebo naložená zelenina, kečup, hořčice..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí hamburgery II.
Recept na Domácí hamburgery II.: Cibulku nakrájíme nadrobno a smícháme s masem, vejcem, osolíme a opepříme a trošku zahustíme moukou. Hmotu pořádně propracujeme. Vlhkýma rukama tvoříme tenké větší placky, které osmažíme z obou stran na tuku. Hamburgerové bulky rozřízneme, jednu půlku na řezné ploše mázneme hořčicí, druhou půlku kečupem. Na spodní část dáme list salátu, na něj teplé maso, plátek tvrdého sýra a zeleninu (řezy papriky, okurky, někdo dává okurku kyselou). Přiklopíme a ihned podáváme.
Poznámka k receptu na Domácí hamburgery II.: Maso si většinou připravím i osmažím den předem, pak ho jen ohřeji v MWT. Bulky dělám podle receptu http://www.toprecepty.cz/recept/6641-kynute-testo-... Hambáče si může ozdobit a ochutit každý podle své vlastní chutě, ale základ - maso a bulky - mám vždy stejný.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí hamburgery II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 03.10.2009
- Počet porcí: 1-2 podle hladu strávníka
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: Asi 500g mletého masa (měla jsem doma mleté plecko), vejce, cibulka, sůl, pepř, 1-3lžíce hladké mouky, tuk na smažení. Na oblohu plátkový sýr, čerstvá nebo naložená zelenina, kečup, hořčice.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí hamburgery ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí hamburgery II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí hamburgery II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|