Recept na Domácí boršč
Recept na Domácí boršč je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Domácí boršč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg mražené zeleniny na Bošč 1 větší cibule 500g brambor 2 klobásy 200ml ostrého kečupu sůl, pepř, drcené chilli 2 lžíce hladké mouky 1 zakysaná smetana voda olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí boršč
Recept na Domácí boršč: Na oleji zesklovatíme na větší kousky nakrájenou cibuli. Nasypeme mraženou zeleninu a zalijeme asi litrem vody. Jak se začne vařit, přidáme na kostičky nakrájené oloupané brambory, klobásy na kolečka a veškeré koření a přilijeme kečup. Promícháme. Necháme uvařit do měkka. Zakysanou smetanu rozmícháme s trochou vody a moukou a zahustíme hotový Boršč. Můžeme dochutit trochou octa, ale nebylo to potřeba.
Poznámka k receptu na Domácí boršč: Hustotu si můžeme upravit podle zvyklostí a chuti přidáním vody nebo mouky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí boršč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aja.g (Alena)
- Datum vložení: 18.10.2009
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1kg mražené zeleniny na Bošč 1 větší cibule 500g brambor 2 klobásy 200ml ostrého kečupu sůl, pepř, drcené chilli 2 lžíce hladké mouky 1 zakysaná smetana voda olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí boršč,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí boršč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí boršč
|
|