|
Recept na Dobrá srdcová polévka
Recept na Dobrá srdcová polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Dobrá srdcová polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/4 z celého srdce (může být hovězí i vepřové, já dělala z vepřového)a stačí na toto množství polévky, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 2 velké brambory, 1 malý rajský protlak, 1 světlá paprika-lusk, masox, majoránka, drcený kmín, libeček s medvědím česnekem-nemusí být, sádlo, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dobrá srdcová polévka
Recept na Dobrá srdcová polévka: Srdce si dáme uvařit téměř doměkka. Na sádle si osmažíme cibuli nakrájenou na drobno spolu se stroužkami česneku a necháme do růžova smažit. Nakrájíme si srdce, mrkev a brambory na kostičky a vše přidáme k cibuli, posypeme mletou paprikou, necháme jen zasmahnout a zalijeme vývarem ze srdce a ještě přidáme vodu podle toho, kolik chceme polévky mít. Do vařící se polévky přidáme masox, rajčatový protlak, majoránku, kmín, libeček, medvědí česnek a ještě vaříme dál, ke konci dáme zbylý protlačený stroužek česneku, dosolíme, kdo chce může ještě zahustit jíškou, buď hotovou, nebo udělanou ze sádla a hladké mouky do tmava-necháme ještě chvíli vařit, než zhoustne a můžeme podávat.
Poznámka k receptu na Dobrá srdcová polévka: Polévka dneska vznikla nechtěně když jsem vyndala srdce místo jiného masa díky tomu, že nebylo popsané a nakonec jsme byli překvapeni její dobrotou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dobrá srdcová polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 15.03.2012
- Počet porcí: 2,5 litrů
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1/4 z celého srdce (může být hovězí i vepřové, já dělala z vepřového)a stačí na toto množství polévky, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 2 velké brambory, 1 malý rajský protlak, 1 světlá paprika-lusk, masox, majoránka, drcený kmín, libeček s medvědím česnekem-nemusí být, sádlo, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dobrá srdcová polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dobrá srdcová polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dobrá srdcová polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|