|
Recept na Dobrá drůbeží játra
Recept na Dobrá drůbeží játra je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Dobrá drůbeží játra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg kuřecích jater, 1 cibule, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce dobrého kečupu, 1 lžíce Majolky®, pár střiků maggi, 1 lžička sojové omáčky, 1 lžička worcesterské omáčky, lahůdková cibulka, 2 lžíce mouky + 2 lžíce grilovacího koření na obalení, olivový olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dobrá drůbeží játra
Recept na Dobrá drůbeží játra: Připravíme si játra, které trošku pokrájíme, v misce si smícháme mouku s grilovacím kořením a v tom vyválíme játra, hezky se obalí. Na pánev si nalijeme trochu oleje, osmažíme na něm cibuli nakrájenou na měsíčky, přidáme játra, mícháme, zalijeme malým množstvím vody a chvíli dusíme. V jiné mističce si smícháme hořčici, Majolku®, kečup, sojovou omáčku, worcesterskou omáčku a zastříkneme maggi, všechno promícháme a vlijeme na játra, zamícháme, osolíme, můžeme zalít ještě trochou vody a po vypnutí nasypeme nakrájenou,lahůdkovou cibulku, nebo posypeme až na talíři.
Poznámka k receptu na Dobrá drůbeží játra: Prohlédla jsem několik receptů na játra a žádný mi moc nevyhovoval, jen částečně inspiroval, až tento je podle mého gusta-to fakt doporučuji vyzkoušet.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dobrá drůbeží játra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 01.10.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1/2 kg kuřecích jater, 1 cibule, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce dobrého kečupu, 1 lžíce Majolky®, pár střiků maggi, 1 lžička sojové omáčky, 1 lžička worcesterské omáčky, lahůdková cibulka, 2 lžíce mouky + 2 lžíce grilovacího koření na obalení, olivový olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dobrá drůbeží játra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dobrá drůbeží játra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dobrá drůbeží játra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|