|
Recept na Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Recept na Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g vepřového ořezu 2 větší cibule 3 stroužky česneku 5 větších žampionů 1 celý sáček dobré mražené zeleniny-já měla viz.foto 1 lžička mleté papriky 1 lžička kmínu 1 lžička pepře 6 kuliček nového koření 6 kuliček jalovce 4 bobkové listy 1 velká lžíce sádla sůl 1 hustá zakysaná smetana 2 lžíce hladké mouky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Recept na Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou: Cibuli si nakrájíme a dáme na sádlo osmažit, přidáme maso nakrájené na kostičky, které necháme zatáhnout, přidáme všechno koření, zasypeme zeleninovou směsí, přidáme na plátky nakrájené žampiony, promícháme, zalijeme vodou, aby bylo vše pod hladinou a necháme dusit do měkka. V době dušení přidáme česnek na plátky, můžeme dosolit, pak si rozšleháme zakysanou smetanu s moukou a necháme si jí připravenou. Nejprve si vyndáme kousky masa a vyhodíme jalovcové kuličky, nové koření a bobkové listy. Trochu zeleniny na oživení omáčky si necháme a ostatní omáčku rozmixujeme, maso i zeleninu do omáčky vrátíme, přivedeme opět k varu, zalijeme připravenou smetanu s moukou a chvíli ještě vaříme.
Poznámka k receptu na Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou: Vařila jsem tuto lahůdku v PH, jsme hodně omáčkoví.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 24.01.2014
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 800 g vepřového ořezu 2 větší cibule 3 stroužky česneku 5 větších žampionů 1 celý sáček dobré mražené zeleniny-já měla viz.foto 1 lžička mleté papriky 1 lžička kmínu 1 lžička pepře 6 kuliček nového koření 6 kuliček jalovce 4 bobkové listy 1 velká lžíce sádla sůl 1 hustá zakysaná smetana 2 lžíce hladké mouky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|