Recept na Divoké srdce
Recept na Divoké srdce je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Divoké srdce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 vepřová srdce ( já použila kančí) pořádnou hrst sušených lesních hub 10 kuliček jalovce drcený kmín čerstvý tymián majoránka 2 stroužky česneku 2dcl červeného vína sůl olej hladká mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Divoké srdce
Recept na Divoké srdce: Houby si předem namočíme do vlažné vody. Srdce si očistíme a nakrájíme asi na 1,5cm plátky. Osolíme, okořeníme kmínem a drceným jalovcem a obalíme v mouce. V pekáčku na plotně si rozpálíme olej a osmahneme na něm vymačkané houby, pak přidáme maso a zprudka ho z obou stran opečeme. Podlijeme vodou z hub a červeným vínem, přidáme snítky tymiánu. Přiklopíme, dusíme, podléváme vodou nebo vývarem. Nakonec přidáme česnek a trochu majoránky. Do změknutí masa to trvá min. 2 hodiny. Můžeme také péct přiklopené v troubě. Pro nedočkavce lze celý pokrm připravit i v papiňáku.
Poznámka k receptu na Divoké srdce: varilamyskakasicku:Díky Ivčo, jedla jsem ho prvně, ale budu kupovat asi i vepřová. Moc nám to chutnalo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Divoké srdce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 16.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 2 vepřová srdce ( já použila kančí) pořádnou hrst sušených lesních hub 10 kuliček jalovce drcený kmín čerstvý tymián majoránka 2 stroužky česneku 2dcl červeného vína sůl olej hladká mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na divoké srdce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Divoké srdce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Divoké srdce
|
|